Opdrachtgever van Gamelab Oost

Voor jou als opdrachtgever

Gamelab Oost slaat de brug tussen opdrachtgevers van serious games en het onderwijs, maar ziet een voorname rol voor de regionale MKB in alle fases van de totstandkoming van de applicaties. De creatieve industrie wordt betrokken bij zowel de ondersteuning van het ontwerp, testen, het marktgereed maken als het duurzaam wegzetten van de applicatie met een sluitend business model. Hierbij kan de serious game worden ondergebracht bij de samenwerkingspartner, Gamelab Oost, of bij een nieuw te vormen startup. Gamelab Oost werkt graag samen met bijvoorbeeld creatieve organisaties (serious game, AR/VR, bordspellen), business developers, veranderkundigen, psychologen en organisatie adviesbureaus.

Wat gaat Gamelab Oost precies doen?

Gamelab Oost geeft sturing aan de uitwerking van een serious game door het bij elkaar brengen van verschillende partijen die allemaal in staat zijn een deel van de oplossing te creëren. Kennis en kunde vanuit onderwijs en bedrijfsleven en de verschillende opdrachtgevers wordt gecombineerd in deelprojecten binnen Gamelab Oost welke samen resulteren in een concrete uitwerking van een serious game. Deze sturing is cruciaal om opdrachtgevers te voorzien van een serious game oplossing die het verschil kan maken waarbij het onderwijs en bedrijfsleven eveneens gebaat is, en bij betrokken wordt. Ieder heeft een deel van de  puzzel; Gamelab Oost zorgt voor de diagonale lijn om van idee naar uitwerking te gaan.

Waarom Gamelab Oost?

Het opdrachtgever wordt geholpen/ontzorgt in de ontwikkeling van nieuwe innovatieve toepassingen.

De verscheidenheid aan studenten en partijen die betrokken zijn binnen Gamelab Oost zorgen voor extra innovatiekracht.

Zonder businesscase geen oplossing. Het denken in een duurzame oplossing zit in het DNA van Gamelab Oost. Hierdoor is het voor opdrachtgevers, startups, en investeerders meteen zichtbaar wat de kosten en opbrengsten van de serious game is.

Gericht op het aantoonbaar maken van de effectiviteit van de serious game.

Gamelab Oost is de eerste stap om in aanraking te komen met serious game, AR/VR ontwikkelaars, onderzoekers

De opdrachtgever komt in contact met studenten die met passie werken aan serious games.

En verder. Door de business cases wordt een impuls gegeven aan de regio in de vorm van nieuwe startups en nieuwe uitbreidingsmogelijkheden voor bestaande bedrijven.