Gamelab Oost voor jou

Opdrachtgevers

Ben je een een opdrachtgever? Dit betekent dat je een vraagstuk, opdracht of behoefte hebt voor de ontwikkeling van een serious game. Binnen Gamelab Oost helpen wij je, samen met studenten en professionals, graag verder. Lees meer over de mogelijkheden en de regels als je hier gebruik van wilt maken.

Studenten

Ben je een een student? Dit betekent dat je een op een dag stage mag gaan lopen, mag afstuderen bij een organisatie, of dat je voor een onderwijsmodule een project mag gaan doen voor een externe opdrachtgever. Doordat de serious game industrie flink aan het groeien is, heeft Gamelab Oost altijd MBO, HBO, WO projecten, welke van verschillende invalshoeken kunnen worden benaderd: Game development, Kunst & techniek, Toegepaste psychologie, Social Work, Verpleegkunde, Commerciële economie en vele andere opleidingen. Neem eens contact op en maak de keuze om verschil te kunnen maken in de game industrie.

Onderwijs

Ben je een een onderwijsinstelling? Dan zit je hier goed voor uiteenlopende stages en projecten om te integreren in het onderwijs. Gamelab Oost heeft als doel onderwijs en het bedrijfsleven op het gebied van serious games dichter bij elkaar te laten komen. Voor docenten is Gamelab Oost de plek om serious game opdrachten voor hun onderwijs te vinden.

Partners

Wil je partner of sponsor worden van de stichting? Dit zou de stichting, de student, het onderwijs en de game industrie een enorme boost geven. Partner of sponsor worden kan op veel verschillende manieren. Informeer naar de mogelijkheden en ga in gesprek over de mogelijkheden die jezelf ziet als toekomstig partner of sponsor.

Contact

Kon jij jezelf niet indelen in één van de bovenstaande groepen? Laat dan een bericht achter zodat we jouw situatie eens kunnen bekijken en bespreken.