Even voorstellen: dit is Marthijn!

Even voorstellen: dit is Marthijn!

 

Marthijn is vanaf 1 september 2022 begonnen als projectmanager bij GameLab Oost. Hij maakt de gangen onveilig en je komt hem overal op het Ariënsplein tegen, maar wie is hij nu eigenlijk?

In onze ‘Even voorstellen’ blogs interviewen we elkaar, zodat jij GameLab Oost een beetje beter leert kennen. In dit blog vertelt onze projectmanager Marthijn wat meer over zichzelf.

Wat deed je voor Gamelab Oost?

Voor GameLab werkte ik als freelance projectmanager bij een web- app bedrijf waar ik verantwoordelijk was voor de organisatie en reorganisatie van het bedrijf. Ik heb de processen en werkwijze opnieuw ingericht zodat het projectmanagement binnen het team kon worden opgepakt. Ik ontwikkelde samen met de eigenaren een langetermijnstrategie met bijbehorend communicatieplan. Naast projectmanager werk ik als cultureel ondernemer en beeldend kunstenaar.

Waarvoor kunnen we bij jou aankloppen?

De keuzes van wat ik aanpak maak ik op basis van plezier en de waarde en impact die het heeft. Creatieve  projecten met Intrinsiek gemotiveerde mensen geven mij voldoening. Ik vind het fantastisch als je samen nieuwe waarde kan creëren. Dat kan elk denkbaar project, evenement of (serious) game zijn. Ik ga graag verbindingen aan die een collectief sterker maken.

Wat vind je te gek aan je functie bij Gamelab Oost?

In mijn jeugd was ik gek op de tekenfilmserie Mask. Voor een opdracht werd een multidisciplinair team samengesteld met speciale skills en voertuigen die de opdracht moest voltooien. GameLab Oost werkt op een dergelijke manier. Het is geweldig om met studenten van verschillende opleidingen van MBO, HBO en Universiteit samen te werken. Elke student heeft zijn eigen veld van expertise en samen stellen ze de opdracht en de doelgroep centraal. Ik ben groot fan van Agile werken en met Human Centred Design stellen we de eindgebruiker centraal. Mijn ervaring is dat dat deze manier van werken effectief is.

Bepaalde eigenaardigheden waarvan we op de hoogte moeten zijn?

Die zijn er best veel. Ik eet heel snel. Soms ben ik al klaar als iemand anders zijn eerste hap nog moet nemen. Ik heb een nogal levendige fantasie waardoor ik compleet off topic kan raken. Mijn slechte grappen zijn niet altijd even goed getimed.

Iets wat we niet van jou zouden verwachten?

Tijdens mijn werkzame leven ben ik altijd bezig met persoonlijke ontwikkeling. Sinds kort ben ik een opleiding begonnen voor systemisch werk. Ik ben benieuwd naar hoe patronen relaties beïnvloeden en welke invloed dat heeft op het persoonlijk functioneren en dat van groepen. Ik heb niet zoveel met spiritualiteit als subcultuur.

Wat is volgens jou het lekkerste eten ever?

Dat is lastig om te beantwoorden want ik hou van lekker eten. Het hangt van mijn stemming af. Een meer gangen diner (wat ik niet zelf zou kunnen maken) met verse ingrediënten en bijpassende wijnen maakt me heel gelukkig.

Hoe omschrijf je jouw ochtendritueel?

Koffie! Voor de rest hangt het vooral af van de tijd af die ik heb en hoe ik mijn aandacht moet verdelen.