Eco systeem serious games
in de provincie
Overijssel

Overzicht van game 'gerelateerde' bedrijven.

Op deze afbeelding vind je een visueel overzicht van de verschillende gamebedrijven in Overijssel. Deze infographic laat de diversiteit van gamebedrijven in de regio zien, van kleine onafhankelijke studio’s tot grotere gevestigde namen.

De grafische weergave toont de naam van elk bedrijf en hun logo. Hierdoor krijg je meer inzicht in de activiteiten en bijdragen van deze bedrijven aan de game-industrie in Overijssel.

Deze weergave is bedoeld voor studenten, partners en iedereen die geïnteresseerd is in de ontwikkelingen binnen de lokale game-industrie. Verken de infographic en ontdek de creativiteit en innovatie die Overijssel te bieden heeft. 

Overzicht van game 'gerelateerde' bedrijven in Overijssel per regio

Op deze afbeelding vind je een visueel overzicht van de verschillende gamebedrijven in Overijssel per regio. Deze infographic laat de spreiding van de gamebedrijven in de regio zien.

De grafische weergave toont het aantal bedrijven per categorie. Op deze manier krijg je meer inzicht in de plaats en verdeling van deze categorieën binnen de game-industrie in Overijssel.

Verken de infographic en ontdek waar de creativiteit en innovatie gevestigd zijn die Overijssel te bieden heeft.

Deze informatie is tot stand gekomen door onderzoek van Aba Algra.

Gamelab Oost
versterkt en verbindt het regionale ecosysteem voor games en innovatie

Gamelab Oost streeft ernaar een dynamische en innovatieve broedplaats te zijn waar creatief talent binnen de game-industrie wordt gekoesterd en ontwikkeld. 

Door een vruchtbare omgeving te creëren die de samenwerking tussen overheid, onderwijs, ondernemers en onderzoek benadrukt, draagt Gamelab Oost actief bij aan het versterken van het regionale ecosysteem van de creatieve industrie. 

Wij streven ernaar om technologisch innovatieve en creatief serieuze gameconcepten te ontwikkelen die niet alleen de economie stimuleren, maar ook bijdragen aan onderwijs, technologische vooruitgang en maatschappelijke veranderingen in de regio en daarbuiten.